Friday, June 1, 2012

Jangan Haru-Biru

Apa yang haru, apa yang biru.

Salam, terlepas satu hari untuk updated blog nie pada bulan Mei. Takpe, bulan Jun ini akan diusahakan sekurang-kurangnya dua post sebelum masuk ke pintu pagar sambung mengaji itew.

I have (wajib) to complete my course (mandatori untuk semua oficer yang sama skim perkhidmatan macam saya) bermula 11 Jun hingga 21 Disember tahun ini. Pelbagai keperluan dan persediaan yang perlu dilaksanakan dalam tempoh yang terhad ini sebelum melapor diri. Itu satu perkara.

Perkara kedua, perancangan untuk move one more step in personal life. Pening jugak nak fikir dan mengurusankan kedua-dua perkara ini dalam masa yang sama. Course dah dapat tarikh, beberapa perkara yang perlu dibuat dah siap, tinggal separuh sahaja. So sekarang sedang memikirkan perkara yang kedua itu. Banyak yang perlu dibuat. Tarikh . Pening . Semoga semuanya menjadi baik, teratur dan dipermudahkan.

Will updated again . Sekarang masa untuk berkemas dan balik kampung. BALIK KAMPUNG. Ini perkara yang tak serabut dan harubiru sebab balik kampung adalah satu keterujaan buat saya. Rumahku syurgaku . Gembira dari hujung rambut hingga ke hujung kaki.

Perkara lain, tolong doakan saya ye.LinkWithin

Related Posts with Thumbnails